Share
.vc_custom_1491733794123{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}.vc_custom_1491733800264{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}

House in the mountains

The House is located in a mountain landscape, and was designed for the family 2+2. Stands out for its monumental, firmly set in the ground and a solid, hidden inside built in a light and free. It featured was planned for the future and guarantees the comfort of both generations. This has been achieved through separate inputs and released two independent zones and common spaces i.e.. kitchen, Living room, dining room and walk-in closet. The entrance to the building is hidden behind a wall, that separates it from the main street. Roof and fa├žade are made entirely of ground and concrete arose.

Year : 2014
The client : Prywatny
Status : Implemented
Location : Krynica Zdroj / Poland

  • /